KDS van WaiterOne

WaiterOne KDS
WaiterOne KDS

WaiterOne KDS al een hele poos betrouwbaar

"Save a tree" met ons papieren keuken (en bar) bestelsysteem.

Het is niet nodig al dat papier te gebruiken. Ons beroemde KDS-systeem laat de keuken of bar draaien als een goed geoliede machine. Bevestig een extra iPad in de keuken, link naar de in-house wifi en maak je klaar voor de bestellingen. Veeg af wanneer u klaar bent en maak ruimte voor de volgende bestelling.

 

U HOEFT GEEN NETWERKKABELS AAN TE LEGGEN

GEBRUIK VERSCHILLENDE KLEUREN VOOR IEDERE BESTELLING

VEEG DE BSTELLING WEG ALS DEZE KLAAR IS

BEKIJK DE WEGGEVEEGDE BESTELLINGEN INDIEN NODIG

BESPAAR OP PRINTERS/PAPIER

WERK GROEN EN BESPAAR HET WOUD

HOUD DE CHEFF BLIJ dat is het belangrijkste!!!

Maar nu, nieuwe functies.. en mogelijkheden

Nieuwe Look KDS
Nieuwe Look KDS

Op onze development afdeling zijn ze druk bezig om het KDS (Keuken Display System) te vernieuwen, nu hoef je niet meer de hele tafels weg te swipen maar kun je onderaan de bestelling eenvoudig op de button "close" drukken. En in plaats van "afvinken" kun je de gerechten doorstrepen. De dark-mode screen is tevens een nieuwe optie in dit programma.
Verder zijn ze bezig om ook de "gangen" duidelijker op het scherm te laten voorkomen. En zie de foto hierboven nu kun je via een kabel van Lightning naar HDMI een prachtig mooi scherm ophangen in je keuken zodat alle keukenmedewerkers goed en duidelijk kunnen zien wat ze nog gereed moeten maken en wat wal weg is, terwijl de chef via de "moeder" iPad kan doorstrepen en bestellingen kan "weggooien' . WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE ZODRA DEZE UPDATE GEREED IS. 

Review
Een mooie review