De beste wensen voor 2019!

WaiterOne en W1hardware wenst jullie de beste wensen.
WaiterOne en W1hardware wenst jullie een goed 2019 toe.

De WaiterOne 1.5.5 is in aantocht !

We wensen jullie veel succes en geluk in 2019 en natuurlijk ook een goede gezondheid toe. Er gaat weer een hoop gebeuren dit jaar. Het jaar is nog geen 2 weken oud en de release 1.5.5 is al uit. Wat veranderd er? Onder anderen komt er een tafelplattegrond deze is nog een beetje basic maar tussendoor komen er attributen bij zoals plantenbakken, scheidingsmuren etc. maar je kan hem als manager gelijk inrichten als je 1.5.5 hebt gedownload. Dat doe je door naar de instellingen te gaan en dan bij algemeen de tafels op "new school table plan" te selecteren vervolgens ga je naar de tafels in de kassa en sleep je de genummerde tafels op de juiste plek. Het veld kun je groter maken door met twee vingers op het veld te schuiven. Je kan naar rechts schuiven zodat je verschillende zalen, terrassen of dergelijke kunt inrichten. Tevens zijn de x- en z rapporten vertaald in het Nederlands. Ook veranderd is de "log out" mode, soms als je tijdens betalingen of bestellingen een praatje maakte met de gast dan sprong de kassa in de log out stand, dat gebeurt nu niet meer. Dus minder stress. Er zijn nog veel meer veranderingen daarover later meer.

P.s. Indien je met het nieuwe tafelplan gaat werken dan zet eventueel "restaurant mode" ook aan in de instellingen.

Cool ! Mochten er vragen zijn dan horen we dit graag. Goede zaken en tot horens en ziens!