12. augustus 2019
Twee jaar hebben we geopereerd aan Beverborgsweg in Beuningen, dit ligt ca 2 km van het mooie dorpje aan de Dinkel. Vanaf woensdag 14 augustus gaan we onze werkzaamheden van de hardware webshop en service verlenen aan de klanten van WaiterOne vanuit het centrum van Beuningen Ov. Aan de Oude Dijk 75 dus.
09. januari 2019
Er gaat weer een hoop gebeuren dit jaar. Het jaar is nog geen 2 weken oud en de release 1.5.5 komt eraan.
19. december 2018
Op 1 januari 2019 gaat de BTW voet in Nederland van 6% naar 9%. In WaiterOne is dit een kleine aanpassing, maar deze moet wel gebeuren net voor de ingebruikname op het nieuwe jaar. Zo niet zullen alle verkopen van 6% geregistreerd worden aan … 6%. Want duidelijk niet de bedoeling is. Achteraf wijzigen kan een hele karwei zijn. Hoe te werk gaan : Log in met je manager account. Ga naar de gegevens -> BTW. Selecteer daar je 6% BTW tarief, bij ons noemde die ‘Laag’, en wijzig de BTW van...
01. oktober 2018
Op onze development afdeling zijn ze druk bezig om het KDS (Keuken Display System) te vernieuwen, nu hoef je niet meer de hele tafels weg te swipen maar kun je onderaan de bestelling eenvoudig op de button "close" drukken. En in plaats van "afvinken" kun je de gerechten doorstrepen. De dark-mode screen is tevens een nieuwe optie in dit programma.
26. september 2018
google optimalisatie
Als je iets nieuws begint dan krijg je een hele hoop hulp aangereikt en ik moet zeggen dat ervaar ik als zeer prettig. Vooral om je bedrijf te laten shinen en alle zoekmachines is een hele opgave met er zijn geloof ik wel 300 + bedrijven die je graag willen helpen. Tijdens gesprekken die dan langzaam voeren naar een "deal" tussen jou en hun bedrijf steek je toch wel een hele op. Dus deze kennis integreer ik in onze webshop/website.
19. september 2018
Gratis onbeperkt handhelds aanmelden bij uw iPadkassa hoofdkassa.
18. september 2018
Vol trots schrijven we onze eerste blog, nu er eindelijk ook een hardware webshop is voor het prachtige product WaiterOne. Bonprinters, kassalades, iPadstandaards en nog veel meer kunt u bestellen via deze site. Mocht u problemen hebben met het instellen met iets dan laat het ons weten want onze service is "Gold" zoals men zegt. Bent u nog niet vertrouwt met WaiterOne dan kunt u deze gratis downloaden op uw iPad.