Bonprinters gecertificeerd voor WaiterOne:

w1hardware.nl_bonprinters
De bonprinters worden netjes in dozen bij u bezorgd.

Ethernet printers


Dit is de meest voor de hand liggende interface (connectie-mogelijkheid) om een printer aan te sluiten op WaiterOne. Dan gaat er een ethernetkabel vanuit uw router naar de printer, vervolgens krijgt uw printer een uniek ip-adres en daarmee maakt WaiterOne contact.

Bluetooth printers


Een andere mogelijke interface is Bluetooth, Dankzij deze techniek hoeft er geen kabeltje aan te pas te komen om geluid, gegevens of andere signalen uit te wisselen. Dat kan een hoop gehannes schelen. Bereik tussen de iPad en printer is ca 8 meter.

WiFi           printers


Een Wifi printer heeft geen bekabelde verbinding met de iPad waarmee de printer verbonden is.  Ook hier krijgt de printer een eigen ip_adres waarmee hij wordt aangestuurd vanuit WaiterOne. Ook hier scheelt het weer dat je geen kabels hoeft te leggen. Bereik is hier de hele WiFi omgeving.

Lightning printers


Lightning is een erg mooie oplossing om de printer te laten communiceren met WaiterOne, je sluit deze makkelijk aan op je iPad en tevens wordt je iPad opgeladen door de printer. We hebben deze uitvoerig getest en we zijn zelf erg enthousiast, mooie oplossing dus.Wilt u uw printer gelijk gebruiken dan maak gebruik van onze voorinstallatie service !

Voorinstallatie service

Ongeacht het aantal printers, betaald u slechts € 25,00 voor het Ip-adres vrijmaken en Logo uploaden in je printers.

25,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

w1hardware.nl_all_devices
Rapporten, dashboard alles in de iCloud.