iPadkassa voor de horeca


Kassasysteem voor de horeca  kassa app  kassasysteem horeca

Gecertificeerde hardware voor WaiterOne


Startersset kassa WaiterOne
Startersset kassa WaiterOne

Starters set:
Inclusief; Epson TM-M30, Kassalade Metaspace 2, Heckle Design iPadhouder, 9,7 inch iPad 2018, SumUp pinapparaat incl. laadstation en 50 thermische kassarollen.

 


inclusief installatie nu voor slechts..
€ 899,00
klik hier

Wat we doen:

Bonprinters

Een heel scala aan bonprinters

 

Kassalades

Kassalades, deze worden gauw gevuld

 

Handhelds en iPads

Zowel nieuw als refurbished met 6 maanden garantie

 

Heckle Design en Bouncepad

Uw iPad in de mooiste windfall stand

 

Service en onderhoud

Wij staan u graag te woord en zullen  snel uw storing/vraag verhelpen

 


AKTIE       0.0 % Btw


Epson TM-m30, USB, BT, Ethernet, Wit!

bonprinter , USB, Bluetooth, Ethernet, ESC/POS, ePOS, incl.: voeding, netsnoer (EU), papier breedte adapter, switch cover, wit! Doosjes zijn lichtbeschadigd daarom deze enorme korting! Zolang de voorraad strekt

245,00 €

179,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Epson TM-m30


Deze compacte kassabonprinter is ideaal in combinatie met WaiterOne, zoals voor horecagelegenheden en gespecialiseerde retailbedrijven. De printer, verkrijgbaar in zwart en wit, neemt bijzonder weinig ruimte in beslag en is daarom ideaal voor klanten met beperkte bar/werk ruimte.

 

Dankzij het stijlvolle ontwerp en de intelligente functionaliteit is deze printer de ideale keuze voor klanten die willen overstappen op een POS-systeem van WaiterOne.

Voor alle opties neem je een kijkje op de site van EpsonDe kassa helemaal klaar voor de horeca

Starters set 2:

Inclusief: 2 x Epson TM-T88V (keuken- en barprinter) , Kassalade Metaspace 2, Heckle Design iPadhouder, handheld, 9,7 inch iPad 2017, handheld, SumUp pinapparaat incl. laadstation en 50 thermische kassarollen.

 

inclusief installatie nu voor slechts....

€ 1230,00

klik hier

Gebruikersgemak


WaiterOne staat voor gebruikersgemak, waarom moeilijke installaties, trainingen, en veel betalen voor een onderhoudscontract en licenties ?
Nee niet nodig in een uurtje of twee leggen wij uw nieuwe kassa, handhelds, dashboard, rapporten en alle andere zaken begrijpend aan u uit. U bent zelf de baas over uw eigen kassa dat is onze denkwijze. Dit komt omdat wij zelf jarenlang horeca ondernemers waren, die ook vele jaren veel te veel hebben betaald voor een kassa oplossing. Wij nemen u graag mee in deze goede, betrouwbare wereld die slechts € 6,- per maand kost aan licentie. Maar met TOP service, en deze is gratis!

Met vriendelijke groet, het WaiterOne team.WaiterOne de Kassa app & kassasysteem horeca


WaiterOne in een Heckle Design iPadhouder
WaiterOne in een Heckle Design iPadhouder

Deze webshop is een verlengstuk voor iedere (HoReCa) ondernemer die WaiterOne kiest als zijn Kassa-oplossing. WaiterOne is gewoon een fantastisch instrument  die alles kan wat je maar wenst en dat voor een prijs van slechts 6,- per maand. U koopt hier een licentie  (a 72,- per jaar) 

 

 Hier leest u div. recencies/ervaringen  

 

Hier gaat u naar de site: www.waiterone.nl

Dit doen we

24/7 service U heeft besloten om het prachtige WaiterOne systeem aan te schaffen via de Apple App Store, maar welke hardware en hoe doe ik dat, nou daar helpen we u graag mee voort. Begin maar gelijk met besparen

 

 

Zo werken we

Doe het zelf of laten doen dat mag u zelf bepalen in principe is WaiterOne zo gemaakt dat een beetje technisch iemand helemaal zelf zijn eigen kassa kan maken, maar natuurlijk kunnen wij u daar mee helpen

Zo denken we

Kostenbesparend Zowel de software en de service is gemaakt door en voor mensen uit de horeca dus we denken graag mee, en ja ook wij hebben honderden euro's teveel betaald toen we onze eigen horecazaak hadden. Maar u hoeft dat niet Deel deze pagina via: