Vrouw met WaiterOne kassa in haar hand
In een paar stappen je eigen kassa-oplossing

Ontvang een demo met alle diensten van WaiterOne

 

 Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, zal een van onze experts contact met je opnemen om je al onze diensten te demonstreren en je vragen te beantwoorden.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Enkele recensies over WaiterOne

Super service met een gouden randje

Eddy,
Vandaag weer super goede service van waiterone ontvangen, had weer iets niet goed
gedaan en door jouw kennis en kunde is mijn systeem m.b.v. de cloud en het verzetten van een instelling weer in de "lucht" super bedankt. 
Groetjes,
Menno van Diesen

Perfect kassa systeem

Heb een schoenmakerij, werk er nu al enige jaren mee en ben er nog steeds erg tevreden over, ook de vele updates zijn elke keer weer venieuwend, echt perfect.

Waiter one subliem!

We use waiter one over 3 years and we are very happy!
Gerat functionality and subliem support from Eddy. Always available and supportive!
Thank you!
Tony at Buon Gusto netherlands

Een uitkomst voor iedere horecazaak

Deze app zou iedere horeca zaak moeten hebben. Voor slecht 72,- p.j. heb je een systeem wat perfect werkt. Wij zijn er ontzettend blij mee en hadden dit inderdaad veel eerder moeten kopen. In onze tuin kunnen we nu probleemloos bestellingen doorgeven met onze iPhone die ze automatisch naar onze printers binnen verstuurd. Het scheelt tijd, energie en dus geld. Gemakkelijk in gebruik en bij een vragen is het mogelijk direct contact op te nemen met de maker van de app die altijd meteen antwoordt. Hele goede service! Dank voor het maken van deze app, wij zijn fan!

Geweldige app

Ik gebruik deze app in mijn cafetaria/eetcafe en het werkt super. Je kunt alle knoppen etc zelf instellen. Ik heb er 2 bonnenprinters en een kassalade op aangesloten, en dit werkt goed. Op mijn iPad mini neem ik bestellingen in het eetcafe op en er komt een bon uit voor de keuken, voor de bar en evt voor de cafetaria. Het enige nadeel van deze app is dat je niet in kan voeren waar mensen mee betalen dus je kan niet automatisch zien hoeveel je terug moet geven. 
Al met al een super app en veel goedkoper als een "normaal" kassasysteem. Als je tenminste een iPad in huis hebt en die wilt gebruiken.

Perfect

Ik heb deze app in 2013 aangeschaft en ben werkelijk super tevreden. Je kunt er heel veel mee doen en het heeft een zeer duidelijk overzicht. Support is super goed en snel. Voor deze prijs zo'n goede app is echt een aanrader. Een horeca kassasysteem kost gauw over de € 3000,00. Ik heb al heel veel mensen enthousiast gemaakt en ik weet dat er meerdere bedrijven daardoor deze app gekocht hebben. Gewoon aanschaffen!

Dé oplossing voor winkel en/of horecagelegenheid

Nu ik enkele dagen met WaiterOne werk realiseer ik me dat ik dit systeem veel eerder had moeten aanschaffen. Geen grote kassa meer nodig maar slechts een iPad met kassalade (en zelfs dat hoeft niet als je alleen met pinbetalingen werkt) en een bonprinter. WaiterOne is in hoge mate intuïtief, werkt perfect samen met de Epson bonprinter, biedt goed overzicht over lopende bestellingen en live financiële voortgang. De support is uitstekend: ongeacht de dag komt er prompt antwoord op vragen en word je stap voor stap begeleid, of wordt desgewenst de database gecontroleerd.