Printers gecertificeerd voor WaiterOne:

bonprinter uit de de doos halen
De bonprinters worden netjes in dozen bij u bezorgd.

Ethernet printer


Dit is de meest voor de hand liggende interface (connectie-mogelijkheid) om een printer aan te sluiten op WaiterOne. Dan gaat er een ethernetkabel vanuit uw router naar de printer, vervolgens krijgt uw printer een uniek ip-adres en daarmee maakt WaiterOne contact. 

 

 


bluetooth printer


Een andere mogelijke interface is Bluetooth, Dankzij deze techniek hoeft er geen kabeltje aan te pas te komen om geluid, gegevens of andere signalen uit te wisselen. Dat kan een hoop gehannes schelen. Bereik tussen de iPad en printer is ca 8 meter.

 

 


wifi printer


Een Wifi printer heeft geen bekabelde verbinding met de iPad waarmee de printer verbonden is.  Ook hier krijgt de printer een eigen ip_adres waarmee hij wordt aangestuurd vanuit WaiterOne. Ook hier scheelt het weer dat je geen kabels hoeft te leggen. Bereik is hier de hele WiFi omgeving.

 

 


lightning printer


Lightning is een erg mooie oplossing om de printer te laten communiceren met WaiterOne, je sluit deze makkelijk aan op je iPad en tevens wordt je iPad opgeladen door de printer. We hebben deze uitvoerig getest en we zijn zelf erg enthousiast, mooie oplossing dus.

 

 Voor het instellen van uw printers kunt u de site van WaiterOne raadplegen bij de FAQ