iPad kassa voor de Horeca
iPad kassa voor de Horeca

Services & Onderhoud


 Services

Voor een bedrijf als WaiterOne NL is het van belang om een servicegerichte aanpak te hebben.

Een kassasysteem is het hart van uw zaak en het moet dus blijven kloppen. Wij zijn daarom 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar.

Neemt u contact met ons op? Dan wordt u zo snel mogelijk in contact gebracht met een technische medewerker die samen met u de storing op afstand zal proberen te verhelpen.

Heeft u een onderhoudscontract afgesloten, dan kunt u gratis gebruikmaken van deze service en zal uw storing met voorrang behandeld worden.  Bonus

Tijdens een onderhoudscontract maken we samen met u een afspraak eens per jaar om uw hardware en software na te kijken, u kunt dan gelijk uw wensen uitten en maken we dit dan op orde.


 Online

WaiterOne Afrekensystemen is vriendelijk in gebruik en zodoende kunnen we telefonisch de problemen verhelpen. Dit kan uiteraard alleen in overleg met u en wanneer de kassa op internet is aangesloten. 

De service is zeer klantgericht, betrouwbaar, snel en kostenbesparend. Met een speciaal programma kunt u gebruikmaken van deze dienst.

 Op locatie

In eerste instantie proberen wij storingen telefonisch te verhelpen. Lukt dit niet, dan komen wij naar u toe om het probleem op te lossen. 

Indien u heeft gekozen voor een onderhoudscontract, betaalt u geen voorrijkosten of arbeidsloon. Behalve als de storing wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf, zoals vochtschade.Onderhoudscontract 12 of 6 maanden

Indien u heeft gekozen voor een onderhoudscontract, betaalt u geen voorrijkosten of arbeidsloon. 

45,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1
w1hardware.nl_all_devices