Tafelplattegrond(en),


Als WaiterOne uit de Appstore haalt staat de plattegrond automatisch op de "New school table plan" Er zijn 16 tafels binnen voorgeprogrammeerd allemaal vierkante tafels van 4 personen. Deze tafels kun je eenvoudig wijzigen in Gegevens--- tafels. Maar we zetten eerst de tafels op de plek zoals op de video hierboven. Rechtsonder duw je op "Edit" en "Edit On" verschijnt en zo sleep je de tafels naar de juiste plek. 


Floorplans,

Maar nog beter zijn de Floorplans deze vind je ook in de Gegevens daar staan reeds twee niveaus aangegeven; binnen en buiten, je kan deze hernoemen en wederom kun je niveaus erbij plaatsen door op het plusje te duwen en pas de naam aan.Vervolgens ga je naar de tafels en plaats je de tafels op de juiste plek zie onderstaand figuur.


Vaste gasten en/of debiteuren,

Voor gasten of bedrijven wil je geen tafel, ook daar is aan gedacht, daarvoor maak je van hun een Temporary table. Overigens in de instellingen kun je de optie nemen “Delete adhoc tables after paid” zodat als je een gast “aanmaakt” in het tafel/tablijst deze na betaling weer verdwijnt dat gebeurd niet als je een gast aanmaakt in de tafellijst in de gegevens.Deze gasten vind je dus terug in de tafel/tablijst door op het zoekveldje de eerste letter in te toetsen.

 

Zie hieronder:

Een vaste gast wordt een temporary table.
Een vaste gast wordt een temporary table.
Klik rechtsboven op het bedrag en het zoekveld opent zich.
Klik rechtsboven op het bedrag en het zoekveld opent zich.