WaiterOne ervaringen

WaiterOne (gewaardeerd met 5 sterren)  staat in de Apple Ap Store en u kunt deze gratis downloaden en je kan zelf heel erg makkelijk de kassa zelf programmeren maar zoals u hieronder leest is onze ondersteuning ook van hoge kwaliteit.


Gebruikers en klanten van WaiterOne NL 


Super service met een gouden randje

Eddy,
Vandaag weer super goede service van waiterone ontvangen, had weer iets niet goed
gedaan en door jouw kennis en kunde is mijn systeem m.b.v. de cloud en het verzetten van een instelling weer in de "lucht" super bedankt. 
Groetjes,
Menno van Diesen


Waiter one subliem!

We use waiter one over 3 years and we are very happy!
Gerat functionality and subliem support from Eddy. Always available and supportive!
Thank you!
Tony at Buon Gusto netherlands


Perfect kassa systeem

Heb een schoenmakerij, werk er nu al enige jaren mee en ben er nog steeds erg tevreden over, ook de vele updates zijn elke keer weer venieuwend, echt perfect.

 

Geweldige app

Ik gebruik deze app in mijn cafetaria/eetcafe en het werkt super. Je kunt alle knoppen etc zelf instellen. Ik heb er 2 bonnenprinters en een kassalade op aangesloten, en dit werkt goed. Op mijn iPad mini neem ik bestellingen in het eetcafe op en er komt een bon uit voor de keuken, voor de bar en evt voor de cafetaria. Het enige nadeel van deze app is dat je niet in kan voeren waar mensen mee betalen dus je kan niet automatisch zien hoeveel je terug moet geven. 
Al met al een super app en veel goedkoper als een "normaal" kassasysteem. Als je tenminste een iPad in huis hebt en die wilt gebruiken.


WaiterOne

Very good POS System. It does everything it should do and even more. The options are limitless and astonishing. It's even better than POS-systems that cost thousands of euros/dollars. And also a very good customer service. They are always prepared to help you out with anything. I really recommend this to anyone who's looking for a good and practical POS.
Great job guys!


Perfect

Ik heb deze app in 2013 aangeschaft en ben werkelijk super tevreden. Je kunt er heel veel mee doen en het heeft een zeer duidelijk overzicht. Support is super goed en snel. Voor deze prijs zo'n goede app is echt een aanrader. Een horeca kassasysteem kost gauw over de € 3000,00. Ik heb al heel veel mensen enthousiast gemaakt en ik weet dat er meerdere bedrijven daardoor deze app gekocht hebben. Gewoon aanschaffen!


Mooie app, goed op weg

Mooie app voor kleine horeca zaken, voor grotere zaken nog te weinig opties.
- gewenste features
. Opties bij producten wat makkelijker maken: ijs en citroen bij cola. 
. Prullenbakje bij kassa zodat je ook makkelijk 1 of meerdere producten uit de bestelling kan halen
. In en uitklokken van medewerker ook makkelijk op telefoon versie, toevoegen keuze of ze pauze hebben gehad of maaltijd gehad-
-Tafels overboeken, ook aantal producten maar niet alles van tafel x naar tafel y


Een uitkomst voor iedere horecazaak

Deze app zou iedere horeca zaak moeten hebben. Voor slecht 72,- p.j. heb je een systeem wat perfect werkt. Wij zijn er ontzettend blij mee en hadden dit inderdaad veel eerder moeten kopen. In onze tuin kunnen we nu probleemloos bestellingen doorgeven met onze iPhone die ze automatisch naar onze printers binnen verstuurd. Het scheelt tijd, energie en dus geld. Gemakkelijk in gebruik en bij een vragen is het mogelijk direct contact op te nemen met de maker van de app die altijd meteen antwoordt. Hele goede service! Dank voor het maken van deze app, wij zijn fan!


Toffe app.

Een gave app. met veel functies en een supersnelle back-up service van het waiterone team. Zeker een aanrader.


Dé oplossing voor winkel en/of horecagelegenheid

Nu ik enkele dagen met WaiterOne werk realiseer ik me dat ik dit systeem veel eerder had moeten aanschaffen. Geen grote kassa meer nodig maar slechts een iPad met kassalade (en zelfs dat hoeft niet als je alleen met pinbetalingen werkt) en een bonprinter. WaiterOne is in hoge mate intuïtief, werkt perfect samen met de Epson bonprinter, biedt goed overzicht over lopende bestellingen en live financiële voortgang. De support is uitstekend: ongeacht de dag komt er prompt antwoord op vragen en word je stap voor stap begeleid, of wordt desgewenst de database gecontroleerd.


Waiterone

Geweldig goede app, werkt erg goed!
Support is ook fantastisch en bekwaam.
Zou ik zeker bij iedereen aanbevelen.


Werkt hartstikke goed

Voor onze zaak superblij met waiterone, ontzettend veel waar voor je (zeer weinige) geld. Kan alles wat nodig is en ok, hier en daar soms een glitch maar werkt gewoon goed. Werkt ook goed samen met bonprinter en is gebruiksvriendelijk.

Heeft u ook een ervaring met WaiterOne? 
Dan horen we dat graag hieronder

Commentaren: 0